Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021

Ketemu permata paduan suara opera ~
Konser Gala Opera: Maneh Rekrutmen Anggota Koro

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wis nganakake proyek opera suwene telung taun wiwit taun 2019.
Ing taun 2020, kita ora duwe pilihan liyane kajaba nganakake kinerja kanggo nyegah infeksi virus corona anyar. Ing taun 2021, kita bakal fokus maneh ing <musik vokal>, sing dadi poros utama opera, lan ningkatake katrampilan nyanyi.
Kita bakal nantang basa asli (Italia, Prancis, Jerman) ing saben opera.Ayo ngrasakake suka nyanyi lan kamulyane paduan suara opera kanthi swara orkestra karo para penyanyi opera sing populer.

Syarat kualifikasi · Sing umur luwih saka 15 taun (ora kalebu siswa SMP)
· Sing bisa melu latihan tanpa istirahat
· Sing bisa maca musik
· Wong sing sehat
· Sing bisa apal
· Wong sing kerja sama
· Sing siyap nganggo kostum
Pria: Dasi ireng lan klambi resmi
Wanita: Blus putih (lengen klambi panjang, jinis mengkilap), rok dawa ireng (dawa total, garis A)
* Kostum bakal diterangake nalika latihan, mula aja tuku sadurunge.
Kabeh proses 20 kaping total (kalebu Genepro lan produksi)
Nomer pelamar Sawetara swara wanita lan lanang
* Yen jumlah pelamar wis ngluwihi kapasitas, lotre bakal diwenehake kanggo wong-wong sing manggon, makarya, utawa sekolah ing Ota Ward saka para pelamar kanggo bagean pilihan pertama.
Ragad mlebu 20,000 yen (kalebu pajak)
* Cara pambayaran yaiku transfer bank.
* Rincian kayata tujuan transfer bakal diumumake ing notifikasi keputusan partisipasi.
* Elinga yen kita ora nampa pembayaran awis.
* Nyuwun mbayar biaya transfer.
Guru Konduktor Paduan Swara: Tetsuya Kawahara
Pandhuan paduan suara: Kei Kondo, Toshiyuki Muramatsu, Takashi Yoshida
Instruksi basa asli: Kei Kondo (Jerman), Pascal Oba (Prancis), Ermanno Alienti (Italia)
Répétiteur: Takashi Yoshida, Sonomi Harada, lsp.
paduan suara
Lagu pagelaran
Bizet: "Habanera" "Toreador Song" saka opera "Carmen"
Verdi: "Song Cheers" saka opera "La Traviata"
Verdi: Saka opera "Nabucco" "Lunga, pikiranku, numpak swiwi emas"
Strauss II: "Opening Chorus" "Champagne Song" saka Operatta "Die Fledermaus"
Lehar: "Song of Vilia", "Waltz", lsp. Saka operet "Merry Widow"
Musik sheet digunakake Ngatur
* Rincian skor bakal diumumake ing notifikasi keputusan partisipasi.
Periode aplikasi Kudu teka jam 2021:1 wiwit tanggal 8 Januari (Jumuah) nganti tanggal 2 Februari (Minggu), 14 Tenggat wektu aplikasi wis ditutup.
* Aplikasi sawise deadline ora bisa ditampa.Mangga aplikasi nganggo wates.
Carane aplikasi Pilih barang sing dibutuhake ing formulir aplikasi sing wis ditemtokake (lampirake foto) lan kirim utawa kirim menyang Ota Citizen's Plaza (Ota Citizen's Plaza / Ota Citizen's Hall Aplico / Ota Bunkanomori)
Tujuan aplikasi
お 問 合 せ
〒146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo Ing njero Plaza Warga Ota
(Yayasan gabung karo kepentingan umum) Divisi Promosi Budaya Budaya Ota Ward Divisi Promosi Seni Budaya
Staff rekrutmen kanggo anggota paduan suara sing ketemu permata korus opera
TEL: 03-3750-1611
Cathetan · Sawise mbayar, biaya partisipasi ora bakal dibalekake kanthi kahanan apa wae.elinga yen.
· Kita ora bisa mangsuli pitakon babagan panrima utawa penolakan liwat telpon utawa email.
· Dokumen aplikasi ora bakal bali.
Babagan penanganan informasi pribadi Informasi pribadi sing dipikolehi dening aplikasi iki yaiku "Yayasan Publik" Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.プ ラ イ バ シ ー ・ ポ リ シ ーBakal diatur dening.Kita bakal nggunakake kanggo ngubungi sampeyan babagan bisnis iki.
Gambar formulir aplikasi partisipasi anggota paduan suara

Formulir aplikasi @ rekrutmen anggota paduan suaraPDF

Babagan jadwal lan papan latihan nganti pagelaran nyata

Bali menyang Dina prakteke 時間 Papan praktek
1 4 / 10 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
2 4/25 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
3 5/7 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
4 5 / 15 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
5 5 / 22 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
6 6/4 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
7 6/13 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
8 6/20 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
9 6/25 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
10 7 / 3 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
11 7/9 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
12 7/18 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
13 7 / 31 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
14 8/8 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
15 8/13 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
16 8/15 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Gedhe
17 8 / 21 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Ota Ward
18 8/27 (Jumuah) 17: 30-21: 15 Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
19 8 / 28 (Sab) Gladhen panggung Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
20 8/29 (Sun) Dina produksi Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe

Temokake permata konser Opera-Opera Gala: Maneh

Temokake permata konser Opera-Opera Gala: Maneh

Tanggal lan wektu 8 Agustus (Sun) 29:15 wiwitan (00:14 bukaan)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Fee Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang 4,000 yen * Pra sekolah ora bisa mlebu
Penampilan (direncanakake) Kondektur: Maika Shibata
Orkestra: Tokyo Universal Philharmonic Orchestra
Soprano: Emi Sawahata
Mezzo-soprano: Yuga Yamashita
Countertenor: Toshiyuki Muramatsu
Tenor: Tetsuya Mochizuki
Baritone: Toru Onuma
Cathetan Komposisi skrip: Misa Takagishi
Produsen / Répétiteur: Takashi Yoshida
Konduktor Paduan Swara: Tetsuya Kawahara
Panjadwal: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Grant: Penciptaan Wilayah Yayasan Gabungan Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.