Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2019

Logo TOKYO OTA OPERA PROYEK 2019

Proyek opera miwiti proyek opera kanthi rencana telung taun wiwit taun 2019.
Ing taun kapisan, kita bakal nantang opera <operetta> nalika ngalami vokalisasi, prilaku (cara nggunakake awak) lan tumindak minangka "wiwitan ♪".
Program kasebut yaiku Operatta <Komori>.
Kita bakal nyanyi lan tumindak ing basa Jepang kanggo adegan pesta saka Act XNUMX.
Ayo padha seneng nikmati jagad operet sing nyenengake!

Flyer TOKYO OTA OPERA PROYEK2019

Klik ing kene kanggo leaflet PDFPDF

Panjadwal: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Grant: Asosiasi Penciptaan Wilayah Yayasan Gabungan Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.

Praktek * Rekrutmen anggota paduan suara rampung.

Negara praktek

Foto praktek

Rapat kaping pisanan lan latihan kaping pisanan dianakake, lan paduan suara opera diwiwiti kanthi "Hajime no Ippo ♪".

Foto praktek

Sanajan isih ing tahap njupuk swara, melodi gaya lan entheng saka J. Strauss II "Bat" nyenengake.

Babagan jadwal lan papan latihan nganti pagelaran nyata

Bali menyang Dina prakteke 時間 Papan praktek
1 7/28 (Sun) 18: 15-21: 15 Studio musik
2 8/23 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Studio musik
3 8/30 (Jumuah) 18: 15-21: 15 studio
4 9/15 (Sun) 18: 15-21: 15 Studio musik
5 9/29 (Sun) 18: 15-21: 15 studio
6 10/5 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula cilik
7 10/20 (Sun) 18: 15-21: 15 Aula cilik
8 11/1 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula cilik
9 11/9 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula cilik
10 11/15 (Jumuah) 18: 15-21: 15 Aula cilik
11 12/7 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula cilik
12 2020.1 / 18 (Sab) 18: 15-21: 15 Aula cilik
13 2020.1/24 (Jumuah) 18: 15-21: 15 bale gedhe
14 2020.1/26 (Sun) 13: 30-16: 30 Ruang rapat kaping 1 lan 2
(Kelas Rambut & Rias)
15 18: 15-21: 15 Aula cilik
16 2020.2 / 1 (Sab) Gladhen panggung Aula Ward Plaza Gedhe
17 2020.2/2 (Sun) Dina produksi Aula Ward Plaza Gedhe

* Papan praktik kaping 3 (8/30) lan 5 (9/29) yaiku Ota Ward Hall Aplico.Ing kabeh dina praktik liyane, ajang kasebut bakal dadi Ota Citizen's Plaza.

Klik ing kene kanggo nyithak PDFPDF

Awal konser ♪ Konser-Saka tumindak nomer loro saka operator "Die Fledermaus" -

Hajime no Ippo ♪ Selebaran konser

Klik ing kene kanggo leaflet PDFPDF

Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Miwiti (mbukak) 14:30 diwiwiti (14:00 dibukak)
Penampilan Yoshio Matsuda (konduktor)
Tetsuya Mochizuki (Eisenstein)
Kyosuke Kanayama (Falke)
Kastil Yuri (Rosalinde)
Noriko Tanaya (Adele)
TOKYO OTA OPERA Chorus
Takashi Yoshida (Produsen Piano)
Sonomi Harada (piano)
Staff Sutradara: Misa Takagishi
Direktur Panggung: Kiyoichi Yagi (Nike Stage Works)
Lampu: Yuta Watanabe (ASG)
Rambute Rambut: Asano Yoshiike
Grant Penciptaan Wilayah Asosiasi Gabungan Umum
Kerja sama produksi Toji Art Garden Co., Ltd.

Informasi tiket

Tanggal adol tiket: 10 Oktober (Rebo) 16:10
Deleng ing kene kanggo tuku tiket.

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Kepiye cara tuku tiket

Rega (kalebu pajak)

1,000 yen (rega online 950 yen) * Matur nuwun kanggo wis didol

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pra sekolah sadurunge ora bisa mlebu

Sesi ringkes pambuka * Pungkasan

Negara sesi pengarahan

Foto sesi pengantar dhisikan

Pak Takashi Yoshida, pianis lan produser, nerangake babagan melu latihan paduan suara.

Foto sesi pengantar dhisikan

Latihan vokal dening penyanyi tenor lan pelatih swara Kyosuke Kanayama.Loosen awak sadurunge nggawe swara.