Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Informasi pameran paling anyar

Akeh panulis sing manggon ing Ward Ota nganti saiki, lan macem-macem karya diwenehake kanggo pendhapa.
Galeri Seni Aprico sing ngenalake karya ing Ota Ward.

Papan

Tembok Aplico BXNUMXF

Fase 1: Yoshie Nakada - Pesona baris

Periode pameran

2021 Mei (Kamis)-Agustus 6 (Minggu), 24
9:8 am-XNUMX: XNUMX
* Aplico ditutup nalika dina ditutup.

Pakaryan sing dipamerake

Ing masa pisanan taun 2021, kita bakal ngenalake Yoshie Nakada, pelukis sing manggon ing Ota Ward.Nakata sinau ing Narashige Koide, pelukis gaya Kulon, nalika dheweke urip ing Ashiya, lan banget dipengaruhi dening Koide ing gayane.Kita bakal nampilake gambar wanita mudo sing ngelingake stroke lan komposisi sikat Koide, uga gambar garis sing apik.


Yoshie Nakada taun produksi "Gambar wanita" ora dingerteni

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Materi / format (cara nglukis)
Mudo lan kucing Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 116.7 × 80.3 Minyak ing kanvas
Wanita mudo nglereni paku Yoshie Nakada 1950 taun 72.7 × 91 Minyak ing kanvas
Wanita mudo nglereni paku Yoshie Nakada 1950 taun 53.8 × 72 sketsa
Potret wanita Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 53.8 × 72 sketsa
Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 53.9 × 72 sketsa
Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 41.3 × 53 Gambar (lukisan minyak)
Isih urip nganggo jaran Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 44.7 × 59.6 sketsa
Kursi lan boneka Yoshie Nakada Taun produksi ora dingerteni 50.3 × 32.5 sketsa