Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Galeri Seni Aplico 2020

Fase XNUMX: Tanduran Kusaikire-Keiaki Anzai

Periode pameran

2020 Juni (Selasa) -September 6 (Selasa / liburan), 16

Pakaryan sing dipamerake

Ing tahap pertama, kita bakal ngenalake tanduran sing digawe dening pelukis gaya Jepang Hiroaki Anzai, sing sinau ing master Ryuko Kawabata.
Tanduran sing digawe Enlightenment alus, santai lan kebak semangat.
Nyuwun ngapresiasi ambegan suket kandhel sing ditarik ing patina.

Gambar karya sing dipamerake

Hiroaki Anzai "Taman Terbengkalai" 1931 

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jinis
Taman sing ditinggalake Hiroaki Anzai 1931 taun 181 × 167 Lukisan Jepang
Engawa Hiroaki Anzai 1929 taun 186 × 167 Lukisan Jepang
Dahlia Hiroaki Anzai 1947 taun 135 × 180 Lukisan Jepang
Taman pawon Hiroaki Anzai 1944 taun 175 × 360 Lukisan Jepang

Fase 2: Kuwasa kanggo alam

Periode pameran

2020 Mei (Kamis)-Agustus 9 (Minggu), 24
9:10 am-XNUMX: XNUMX

Pakaryan sing dipamerake

Ing tahap kapindho, kita bakal ngenalake limang lukisan sing nggambarake kaendahan alam.
Kita uga pelukis ora bisa nglukis alam "kayadene".
Lanskap alam njero diproyeksikan ing kanvas kanthi latar budaya, perspektif, lan emosi budaya saben wong.
Nyuwun ngapresiasi ekspresi kaendahan alam lan kaluhuran sing ana ing pelukis.

Gambar karya sing dipamerake
Nobuko Takato "Hua Yun Wilderness" 1989

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jinis
Sunny Yoshihiro Shimoda Taun produksi ora dingerteni 116.7 × 91 Lukisan Jepang
Awan kembang alas Nobuko Takato 1989 taun 91 × 65.2 Lukisan Jepang
pandonga Naoto Yamada Taun produksi ora dingerteni 45.5 × 61 Lukisan minyak
Musim gugur saka kesemek Nishida Tojiro Taun produksi ora dingerteni 91 × 116.7 Lukisan minyak
Fuki Hiroaki Anzai 1953 taun 174 × 181 Lukisan Jepang

Fase 3: Kaya kembang - Showa Bijin-ga

Periode pameran

2021 Januari (Senen) -Maret 1 (Minggu), 4
9:10 am-XNUMX: XNUMX
* Aplico ditutup nalika dina ditutup.

Pakaryan sing dipamerake

Ing mangsa kaping 2020 taun 3, XNUMX lukisan wanita ayu sing nggambarake perangan awak wanita sing sehat lan wanita rapi kanthi punggung bakal dipamerake.
Bijin-ga, sing asring ditarik ing era Meiji lan Taisho, fokus ing kaendahan penampilan wanita.Coba waca aspek kecantikan anyar wanita sing urip ing jaman Showa suwe-suwe.

Gambar karya sing dipamerake
Gushiken Seiji "Izumi no Bank" taun produksi ora dingerteni

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Materi / format (cara nglukis)
Dening banyu mancur Gushiken Bocah Suci Taun produksi ora dingerteni 227.3 × 181.8 Werna buku kertas
Ngenteni mangkat (penari) Gushiken Bocah Suci Taun produksi ora dingerteni 218 × 152 Werna buku kertas
写生 Hiroaki Anzai 1942 taun 120 × 90 Werna buku kertas
Para tamu musim semi Hiroaki Anzai 1954 taun 227.3 × 181.8 Werna buku kertas
舞子 Hiroaki Anzai 1935 taun 168 × 180 Werna buku kertas

Fase 4: Impen bocah wadon

Periode pameran

2021 Agustus (Selasa) -Desember 3 (Selasa), 23
9:10 am-XNUMX: XNUMX
* Aplico ditutup nalika dina ditutup.

Pakaryan sing dipamerake

Ing mangsa kaping 2020 taun 4, kita bakal ngenalake karya pelukis wanita Keiko Gun lan Yoshie Nakada.Keiko Gun ngasilake akeh lukisan sing ngelingake dongeng sing apik.Kajaba iku, Yoshie Nakada tetep nggambar gaya urip kanthi warna lan garis pucat.
Kalorone sing urip ing wektu sing padha luwih seneng nggunakake boneka lan ornamen impor minangka motif ing lukisan kasebut. Coba wenehake impen lan sentimen puisi sing dialami loro pelukis wanita ing atelier kaya bocah wadon.

Gambar Yoshie Nakada "Isih Urip"
Yoshie Nakada "Isih Urip (Aoi)" 1980

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Materi / format (cara nglukis)
Seri pangeling-eling "Hong Kong" Keiko Gun Taun produksi ora dingerteni 73 × 91 Kanvas / minyak ing kanvas
Kenangan Hong Kong Keiko Gun Taun produksi ora dingerteni 162 × 97 Kanvas / minyak ing kanvas
Kesan Onfleur Keiko Gun Taun produksi ora dingerteni 162 × 97 Kanvas / minyak ing kanvas
Isih urip (jubah biru) Yoshie Nakada 1980 taun 80.3 × 116.7 Kanvas / minyak ing kanvas
Isih urip Yoshie Nakada Udakara taun 1980 116.7 × 80.3 Kanvas / minyak ing kanvas