Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Galeri Seni Aplico 2019

Fase XNUMX: Wanita Asing Kazuko Naito (manungsa)

Periode pameran

2019 Mei (Kamis)-Agustus 5 (Minggu), 23

Pakaryan sing dipamerake

Ing 2019, kita bakal ngenalake lukisan sing fokus ing siji artis saben istilah.

Istilah kaping pisanan yaiku Kazuko Naito.Dheweke sinau ing bidang master lukisan Jepang, Toshihiko Yasuda, lan aktif dadi pelukis ing Nihon Bijutsuin.
Aku nggambar akeh tokoh wanita sing dakkenal ing negara manca kayata Timur Tengah lan Eropa.

Gambar karya sing dipamerake
Kazuko Naito "Skor Pasir"

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jinis
Skor pasir Kazuko Naito dingerteni 150 × 213 Werna buku kertas
Sekitar Nyilih Kazuko Naito dingerteni 213 × 150 Werna buku kertas
Kazuko Naito dingerteni 150 × 70 Werna buku kertas
Hoshisai Kazuko Naito dingerteni 150 × 70 Werna buku kertas
Kurban kembang Kazuko Naito dingerteni 150 × 70 Werna buku kertas

Fase 2: Yoshie Nakada Rasa cahya

Periode pameran

2019 Agustus (Selasa) -Desember 8 (Selasa), 27

Pakaryan sing dipamerake

Istilah nomer loro yaiku Yoshie Nakada, pelukis gaya Barat sing sinau ing Sotaro Yasui.
Dheweke minangka pelukis sing cet isih urip lan mujur nengen liwat windows.Nggambarake ruangan sing kebak cahya kanthi warna feminin alus.

Gambar karya sing dipamerake
Yoshie Nakada "Isih Urip" 1991

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jinis
Kembang desktop Yoshie Nakada dingerteni 116.7 × 91 Lukisan minyak
Njero ruangan Yoshie Nakada 1979 taun 80.3 × 65.2 Lukisan minyak
Isih urip Yoshie Nakada 1981 taun 80.3 × 116.7 Lukisan minyak
Yoshie Nakada dingerteni 116.7 × 80.3 Lukisan minyak
Isih urip Yoshie Nakada 1991 taun 80.3 × 116.7 Lukisan minyak
Taman musim panas Yoshie Nakada 1963 taun 91 × 116.7 Lukisan minyak

Fase 3: Hiroaki Anzai Katon alus

Periode pameran

2019 Desember 12 (Kamis) -Maret 26, 2020 (Minggu)
9:10 am-XNUMX: XNUMX

Pakaryan sing dipamerake

Ing 2019, kita bakal ngenalake lukisan sing fokus ing siji artis saben istilah.

Istilah kaping telu yaiku pelukis gaya Jepang Hiroaki Anzai.
Anzai lair ing taun 38, sinau liwat Ryuko Kawabata lan aktif ing Seiryusha suwene.Anzai seneng pemandangan saben dina kayata profil apik wanita sing menehi rubah abang, "Ibu" (1936), lan tanduran "Haruyuki" (1944), sing nggambarake saben godhong kanthi tliti. Aku nggambar akeh gambar sing nggawe aku rasane apikMangga dihargai lukisan Jepang Hiroaki Anzai kanthi tampilan sing anget.

Gambar karya sing dipamerake
Hiroaki Anzai "Ibu" 1936

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Materi / format (cara nglukis)
Tokoh ibu Hiroaki Anzai 1936 taun 146 × 96 Lukisan Jepang
Anak udan Hiroaki Anzai 1950 taun 175 × 360 Lukisan Jepang
Kamar penari (1) Hiroaki Anzai 1951 taun 180 × 135 Lukisan Jepang
Haruyuki Hiroaki Anzai 1944 taun 137 × 173 Lukisan Jepang

Fase 4: Hiroshi Koyama Kutha Songbie

Periode pameran

2020 Maret (Selasa) -3 Juni (Setu), 24
9:10 am-XNUMX: XNUMX

Pakaryan sing dipamerake

Ing 2019, kita bakal ngenalake lukisan sing fokus ing siji artis saben istilah.

Periode kaping papat yaiku pelukis gaya Barat, Hiroshi Koyama.
Lair ing taun 2, Koyama sinau karo tuan tanah Sotaro Yasui lan aktif dadi anggota Asosiasi Lukisan Pasifik wiwit taun 61.Koyama minangka matiere dicet minyak sing abot sing nggambarake lurung-lurung ing Eropa kayata Prancis lan Spanyol.

Gambar karya sing dipamerake
Hiroshi Koyama "Kutha ing Cliff Arcos de la Frontera (Spanyol)" 1990

* Gulung sisih bisa ditindakake

Judhul karya Jeneng panulis Taun produksi Ukuran (cm) Materi / format (cara nglukis)
Teater Marcello (Roma, Italia) Hiroshi Koyama 1975 taun 112 × 162 Minyak ing kanvas
"Kutha ing Cliff" Arcos de la Frontera (Spanyol) Hiroshi Koyama 1990 taun 116.7 × 116.7 Minyak ing kanvas
Sore ing Toledo (Spanyol) Hiroshi Koyama 1979 taun 116.7 × 116.7 Minyak ing kanvas
Pojok dalan Paris (Prancis) Hiroshi Koyama 1981 taun 60.6 × 72.7 Minyak ing kanvas
Jembatan lawas Ronda Hiroshi Koyama 1983 taun 72.7 × 60.6 Minyak ing kanvas
Montmartre Journey (Prancis) Hiroshi Koyama 1991 taun 60.6 × 72.7 Minyak ing kanvas