Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Apa Galeri Seni Aplico?

Foto Galeri Aplico Art

Galeri Seni Aprico, dibukak ing wulan Mei 2008, minangka galeri mini sing bisa digambarake ing lukisan Ota Ward ing papan sing santai lan tenang.

Mampir sawetara nalika mlaku-mlaku, delengen karya sing sampeyan goleki, delengen nalika mulih saka konser ing aula, lan liya-liyane ...
Sapa wae bisa ndeleng kanthi bebas.

Pandhuan panggunaan

Jam Opening

9: 00-22: 00

* Wektu nutup jam 20:00 kanggo nimbang langkah-langkah prioritas kayata nyegah panyebaran.

dina nutup

Padha karo dina sing ditutup Aplico

Ragad mlebu

Gratis

Lokasi

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3
Ota Ward Hall Aplico B1F Tembok

informasi kontak

TEL: 03-5744-1600 (Ota Ward Hall Aplico)

Lintas

Informasi transportasi kanggo Ota Ward Hall Aplico