Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Persahabatan Orkestra Angin Koyamadai2024

Iki konser Persahabatan dening kanca-kanca sing teka bebarengan kanggo tampil karo Oyamadai Wind Orchestra, umum brass band aktif ing Ota Ward lan Shinagawa Ward. Kita wis nggawe program sing bisa dinikmati dening wong lanang lan wadon saka kabeh umur.

Setu, 2024 Maret 6

Jadwal 13:30 diwiwiti (13:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Pagelaran / kidung

"Musik kanggo Perayaan" "Tanabata" "Putri Mononoke" "New Cinema Paradise"

Penampilan

Konduktor: Tsuguhiro Yamauchi

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Gratis

お 問 合 せ

Panjadwal

Koyamadai Kuningan Band

Nomer telpon

090-9844-2086