Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

7th Haginaka Music Festival ~Tahap pungkasan~

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 Februari 2 (Sun)

Jadwal 16:30 diwiwiti (16:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (konser)
Penampilan

Muddy Pink / Poco Girl / Hasunuma Dragons / 440 Rock'n Roll CLUB

Informasi tiket

Informasi tiket

Saiki didol

Rega (kalebu pajak)

4,000 yen

Cathetan

Tiket karo foto Sho bakal didol ing Haginaka Shopping Street (nganti 2024 Februari 2)
Panggonan ganti rambut Aya / Cycle Center Sugiyama

Tiket Pia kode P: 651-873

お 問 合 せ

Panjadwal

Haginaka Shopping Street

Nomer telpon

03-3744-8828