Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Buku gambar tanpa gambar ing pikiran Konser musik sing nyenengake saka "buku gambar musik musim dingin" umur 0 taun kanggo seneng karo wong tuwa lan bocah-bocah

Diakoni gratis kanggo bocah-bocah ing umur 0 taun.Konser sing bisa dinikmati wong tuwa lan bocah-bocah.
Lagu anak, lagu kondhang karo ibu, musik klasik, lagu Disney, lan liya-liyane. Iki konser sing bisa disenengi para ibu lan bapak bebarengan karo anak-anake.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Rebo, 2024 Agustus 2

Jadwal Morning bagean 11:00 mbukak 11:30 miwiti
bagean afternoon 14:30 mbukak 15:00 miwiti
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (klasik)
Konser musik sing nyenengake saka "buku gambar musik musim dingin" umur 0 taun kanggo seneng karo wong tuwa lan bocah-bocah

Pagelaran / kidung

Saka "Beku"
"Kanggo pisanan ing uripku" "Ing Unknown"

Saka "Rapunzel ing Menara"
"Lawang kanggo Merdika"

"Salju" "Seminggu" "Tepuk tangan yen sampeyan seneng" "Ora, ya!"

“Boyoyon Maret” “Ngluwihi Pelangi” lan liya-liyane

Penampilan

Lagu UPN Yuko Ikeda
Piano Akiko Kayama

Informasi tiket

Informasi tiket

2023 Februari 12 (Sun)

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi gratis

Dewasa: 1500 yen Anak: 500 yen (0 lan 1 taun nonton ing pangkuan gratis)

Cathetan

Tiket didol ing eplus
Mangga dipriksa situs web resmi kanggo rincian.

Situs web resmi COCOHE

お 問 合 せ

Panjadwal

COCOHE (ing Rise Search Co., Ltd.)

Nomer telpon

045-349-5725