Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Konser Valentine♪ ~Katresnan lan katresnan diputer ing biola lan piano~

Dilengkapi komentar saka pemain! Apa ora seneng pagelaran asli?

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 Desember 2 (Tue)

Jadwal Mulai jam 15:00
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (konser)

Penampilan

Kimiko Nagai (biola), Aiko Yajima (piano)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

500 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance Kapasitas: 150 wong 
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing 2023 Juli 1

Enquiries: Dewan Manajemen Ota Bunkanomori 03-3772-0770

informasi

Aplikasi lan rincianHomepage Dewan Manajemen Hutan Budaya DaejeonMangga dideleng.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeon