Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Opera komedi "Die Bat (kabeh 3 babak)" (terjemahan Jepang) -Disusun dening J. Strauss-

Opera Armonia, grup vokal sing aktif ing Ota Ward, lan penyanyi opera bakat bakal tampil bebarengan. Apa sing komedi elek? Cerita lucu balas dendam...

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Minggu, 2024 Agustus 2

Jadwal Mulai 15:00
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (klasik)

Penampilan

Tomoki Iinuma (T), Shin Katanuma (Br), Tomoko Todazawa (S), Ai Kato (A), Koichi Hamada (Br), Akiko Deguchi (S), Jun Egashira (T), Yoshiko Matsuno (Pf), Hirano Mariko (S), Kaoru Odashima (S), Coro Armonia (Chorus)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

1,500 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance Kapasitas: 250 wong
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing 2024 Juli 1

Enquiries: Dewan Manajemen Ota Bunkanomori 03-3772-0770

informasi

Aplikasi lan rincianHomepage Dewan Manajemen Hutan Budaya DaejeonMangga dideleng.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeon