Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Tomoko Savallish Piano Recital saka Eropa

Banget populer saben wektu! Konser asli sing bisa sampeyan nikmati kanthi lengkap, kanthi nada sing apik, teknik sing apik, lan omongan sing nyenengake.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 Oktober 2 (Jumuah)

Jadwal Mulai 14:00
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (klasik)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

1,000 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance Kapasitas: 250 wong
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing 2024 Juli 1

Kontak: Dewan Pengelolaan Hutan Budaya Ota 03-3772-0770

informasi

Kanggo aplikasi lan rincian, bukak Ota Bunka.Halaman utama dewan manajemen hutanMangga dideleng.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeon