Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Ayo padha seneng tembung ing alas!

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Rebo, 2024 Juli 2

Jadwal 10: 00-11: 45
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Kuliah / Lokakarya (Liyane)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

200 yen

Cathetan

*First come first serve on the day Kapasitas: 50 wong


Kontak: Dewan Pengelolaan Hutan Budaya Ota

03-3772-0770

informasi

Kanggo rincian, waca situs web Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeon