Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kuliah Tern Cilik Kuliah Khusus: Nggawe decoys tern cilik diwiwiti ing kelas SMP

NPO Little Turn Project, organisasi sing makarya kanggo nglindhungi tern cilik, manuk migratory ditetepake minangka spesies kaancam bakal punah, bakal menehi laporan kegiatan taun iki lan asil nesting, uga kinerja khusus ing nggawe decoys tern sethitik.
Terns cilik teka kanggo ngunggahake anak-anake ing atap Pusat Reklamasi Air Tokyo Morigasaki ing Pulo Showa saben taun.
Ota City ndhukung Little Turn Project, sawijining NPO sing terus nglindhungi terns cilik.
Upaya sing terus-terusan perlu kanggo nglindhungi spesies langka lan ngreksa situs nyarang.Napa ora njupuk kesempatan iki kanggo mikir babagan nglindhungi lingkungan alam lan urip bebarengan karo alam?

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Setu, 2003 Maret 12

Jadwal XNUMX:XNUMX diwiwiti (lawang mbukak jam XNUMX:XNUMX)
Papan Ruang Pameran Aplico Aula Ward
Genre Kuliah (Liyane)
Kuliah Tern Cilik

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Gratis

Cathetan

XNUMX wong pisanan ing dina

お 問 合 せ

Panjadwal

NPO Little Turn Project x Ota City Environmental Measures Division

Nomer telpon

03-5744-1366