Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kelompok Sinau Karawitan Yamato Partisipasi Gratis Kelas Ikatan

Kita seneng latihan Bon Odori lokal kayata Omori Jinku lan tarian rakyat saka kabeh negara.Kita bakal nuntun sampeyan alon-alon sanajan kanggo pamula.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2 Februari, 7 Februari

Jadwal 10: 00-12: 00
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Kuliah / Lokakarya (Liyane)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

700 yen saben wektu

Cathetan

Sandhangan opsional, ora perlu reservasi

お 問 合 せ

Panjadwal

Kelompok Sinau Tari Yamato

Nomer telpon

090-3509-7779