Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Galeri Seni Aprico "Ekspresi Cahya ing Jendela"

Ing periode 5 nganti 2 Reiwa 4, kita bakal ngenalake "ekspresi cahya" sing digambarake ing lukisan.Kanthi lukisan kanthi cahya, bisa luwih jero nggambarake lumakune wektu, puisi, lan emosine wong sing digambarake.
Ing periode kapindho, sampeyan bisa ndeleng karya sing nggambarake cahya nggunakake jendhela minangka motif.Kanthi nggunakake cahya kanggo mbedakake antarane njaba jendhela lan interior, pamirso digawe kanggo ngadeg ing jejere jendhela kanthi cara sing luwih nyata, narik wong-wong mau menyang donya karya.Mangga seneng.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Selasa, 2023 Mei 9 nganti Rebo, 26 Juni 12

Jadwal 9:10 am-XNUMX: XNUMX
* Aplico ditutup nalika dina ditutup.
Papan Ota Kumin Hall Aprico Others
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

mlebu gratis

rincian hiburan

informasi

Papan

Tembok lantai ruang paling ngisor Aprico XNUMX