Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser musik sing nyenengake saka XNUMX taun Buku gambar musik bintang kanggo wong tuwa lan bocah-bocah Buku gambar tanpa gambar sing bisa dirasakake ing atimu

Ing wayah awan ing dina minggu, kita bakal ngirim wektu musik sing apik lan nyenengake, kalebu lagu-lagu Natal sing misuwur lan crita sing nyenengake ati. Wong diwasa bisa seneng banget karo bocah-bocah saka 0 taun.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2023 Desember 11 (Jumuah)

Jadwal 2023 Desember 11 (Jumuah)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (konser)
Nyenengake kanggo wong tuwa lan bocah-bocah - Buku gambar musik bintang

Pagelaran / kidung

Baby March Red Nosed Reindeer Santa Claus Teka ing Town Jingle Bells Jupite
Ayo dadi - Ayo Santa Claus kanthi gupuh dolanan Cha Cha Cha
Variasi Bintang Twinkle Twinkle Nalika Sampeyan Kepengin Lintang lan liya-liyane

Penampilan

Akiko Kayama (piano), UPN (nyanyi), Yuko Ikeda (nyanyi), Haruna Koita (biola)

Informasi tiket

Informasi tiket

Selasa, 2023 November 9

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi unreserved Dewasa 1800 yen Anak 800 yen

Cathetan

0 taun lan 1 taun gratis mung yen ora perlu kursi

お 問 合 せ

Panjadwal

COCOHE

Nomer telpon

045-349-5725