Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Tari Gratis Cattleya & Senam Irama

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Selasa, 2023 November 11, Selasa, 7 November, Selasa, 11 November, Selasa, 14 November 11

Jadwal Tari bebas 13:00-15:50
Senam irama 16:00-16:45 (Diijini saka 15:30)
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Liyane (Liyane)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

¥800 saben.-

お 問 合 せ

Panjadwal

Cattleya Society

Nomer telpon

070-6636-0370