Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Kanthi komentar dening pemain!Buku gambar karya klasik♪

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Kamis, 2023 Maret 10

Jadwal Mulai 15:00
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

500 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance Kapasitas: 130 wong 
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing 2023 Juli 9

Enquiries: Dewan Manajemen Ota Bunkanomori 03-3772-0770

informasi

Kanggo rincian, waca situs web Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeonjendhela liyane