Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Haneda Academy Orchestra Konser Reguler XNUMXth

 Orkestra Akademi Haneda minangka orkestra amatir sing terus aktif saben dina, ngurmati pentinge ngrungokake swara saben liyane lan nggawe harmoni kanthi ngadhepi karya-karya komposer sing apik banget kanthi ikhlas lan sinau kanthi semangat inquiry.
Jeneng "Akademi" mratelakake kepinginan kita kanggo nampa lan tuwuh bebarengan karo wong-wong sing pengin sinau, ora preduli saka pengalaman, tanpa lali sikap kita kanggo terus sinau.
 Konser reguler kaping XNUMX lan program utama bakal nampilake Beethoven's Symphony No. XNUMX karo papat seniman sing aktif ing pirang-pirang tahapan.Mangga dipun ajengaken tanggal XNUMX, ingkang kapenuhan dinamisme gesang.

2023 Februari 9 (Sun)

Jadwal 14:00 diwiwiti (lawang mbukak jam 13:00)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (klasik)
Haneda Academy Orchestra-XNUMXth Konser Reguler

Pagelaran / kidung

Brahms / Universitas Festival Overture
Beethoven / Symphony No. XNUMX "Chorus"

Penampilan

Konduktor / Masami Iizuka

Solo XNUMX: Rieko Hosoya (soprano), Haruka Sakurai (mezzo-soprano), Takumi Torio (tenor), Tatsuya Ito (baritone)

Orchestra / Haneda Academy Orchestra

Chorus / Haneda Academy XNUMXth Chorus

Informasi tiket

Informasi tiket

Selasa, 2023 November 8

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi unreserved 2,500 yen

お 問 合 せ

Panjadwal

Sekretariat Orkestra Akademi Haneda

Nomer telpon

090-1253-3312