Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Dina khusus ing Kino Igloo kanggo para pecinta film Kanggo sing tansah mikir babagan bioskop.

Iki minangka proyek kanggo wong sing seneng film lan bioskop.
Ing bioskop lawas ing Kamata, sampeyan bisa nonton film, ngrungokake crita saka tamu sing ana hubungane karo film, lan ngomong babagan.Yagene ora nglampahi sedina muput ing bioskop wiwit esuk nganti wengi?
* Iki bakal dadi screening proyektor.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Setu, 2023 Maret 11

Jadwal 10:30 miwiti (lawang mbukak jam 10:00)
Papan liyane
(Tokyo Kamata Bunka Kaikan 4th floor old movie theater (7-61-1 Nishi Kamata, Ota-ku, Tokyo)) 
Genre Kinerja (Liyane)

Pagelaran / kidung

[program]
① Screening "One Second: Eternal 24 Frames" (2020 China, 103 menit)
② Talk (Shoko Takenaka (Cinecoya) x Ren Sudo (sutradara/aktor) x Rui Arisaka (Kino Igloo))
<Lunch break> *Kalebu kothak nedha awan saka seni & liburan unit pangan
③ Screening "New Cinema Paradise" (1989 Italia-Prancis 124 menit)
④Talk (Hairi Katagiri (aktor) x Junya Watanabe (Kino Igloo, Filmarks) x Rui Arisaka (Kino Igloo))
⑤ Foto pengetan karo kabeh anggota ~ Kanpai

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2023:10 tanggal 11 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2023 Maret 10 (Rebo) 11: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2023 Maret 10 (Rebo) 11:14-

※ budhalTanggal sale yaiku 10/11 (Rebo)Elinga yen iki wis diganti.

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi gratis
Umume 6,000 yen
Ing umur 18 taun 4,000 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni
* Sampeyan bisa nggawa panganan lan ombenan.

Cathetan

Peatix: Pre-sale diwiwiti saka 20:10 ing Rebo, 00 September

Peatix

informasi

Planning: Kino Igloo

Sponsored by: Asosiasi Pariwisata Ota

Kerjasama: Retro Box Co., Ltd.