Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Taun anyar!Ngguyu & Bungah!Kumpul Besar All-Star! ? Konser Filharmonik Kroket

Kroket superstar ing donya impersonation bakal katon ing Aprico kanthi orkestra lengkap ing latar mburi!Robot Itsuki legendaris, Shinji Tanimura, Koji Tamaki, lan mimik akrab liyane bakal diatur ing susunan orkestra ing panggung super-mewah sing bakal ngirim ngguyu lan kasenengan pisanan.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 Februari 1 (Sun)

Jadwal Start 14:00 diwiwiti (13:15 mbukak)
② Mulai jam 18:00 (Bukak jam 17:15)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (Liyane)
Pagelaran / kidung

juara
契り
田園
SAY YES lsp.

Penampilan

Kroket (Talent)
Tokyo Universal Philharmonic Orchestra (Orkestra)
Kosuke Yamashita (Konduktor) lan liya-liyane

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2023:9 tanggal 13 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2023 Maret 9 (Rebo) 13: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2023 Maret 9 (Rebo) 13:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
Umume 6,500 yen
Bocah (4 taun nganti SD) 2,500 yen
*Bocah saka 0 nganti 3 taun bebas nonton ing dhengkul.Nanging, ana biaya kanggo nggunakake kursi.

Cathetan

Pandhuan muter

Tiket Pia

Eplus

Tiket Lawson

Pandhuan muter CN

Ibukutha desa lsp.

rincian hiburan

kroket

informasi

Disponsori bareng: Asosiasi Promosi Budaya Bangsa Ota, PANGGILAN LANGSUNG Dioperasikake dening 12DO