Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club <Business Trip to Bunka no Mori> Shirozake, Shirano, Umaruko Tamu: Kamidori Yanagiya

Hikoichi, Shirozake, Shirano, lan Maruko katon rutin saben wulan, lan tamu uga saben-saben teka.
Mangga seneng perang enom taunan!

*Amarga Ota Kumin Plaza ditutup, papan lan wektu pertunjukan bakal diganti.Mangga ngati-ati.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2023 Desember 11 (Jumuah)

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (Liyane)

Penampilan

Tougetsuanhakushu
Shirano Tatekawa
Maruko Reireisha

Tamu: Karoku Yanagiya

Perang enom
Kota Ryutei Kotobuki
Sanyutei Manmaru

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2023:10 tanggal 11 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2023 Maret 10 (Rebo) 11:10-00:14
  • Dodolan jendhela: 2023 Maret 10 (Rebo) 11:14-

*Saka 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon khusus tiket bakal dadi telpon khusus wiwit jam 1:10 nganti 00:14 ing dina pertama adol. Sawise jam 00:14, mangga nggawe reservasi online, ing Ota Kumin Hall, Aprico, Ota Bunka no Mori, utawa liwat telpon.

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

rincian hiburan

Foto Tougetsuanhakushu
Tougetsuanhakushu
Foto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Foto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Gambar pemain
Yanagiya Karoku

informasi

Mangan lan ngombe ora diidini kanggo nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar.