Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Sesi briefing lamaran kerja Reiwa 4th year

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2022 April 5

Jadwal Mulai jam 14:00
Pungkasan jam 16:00
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Liyane (Liyane)
写真

informasi

mlebu gratis

Kabeh kursi gratis

お 問 合 せ

Panjadwal

Kantor Keamanan Pekerjaan Umum Omori Divisi II

Nomer telpon

03-5493-8714