Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Langganan Pertama Ebisu Philharmonic Orchestra

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2022 Maret 5

Jadwal Wiwit 14:00
Pungkasan jam 16:00
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Kinerja (klasik)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Gratis mlebu (kabeh kursi gratis)

 

お 問 合 せ

Panjadwal

Ebisu Philharmonic Orchestra

Nomer telpon

Pitakonan liwat email mung ebisuorche@yahoo.co.jp