Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub Rakugo Shimomaruko [Pungkasan nomer sing direncanakake]Hikoichi, Baijiu, Maruko Tamu: Hiro Matsumoto

Hikoichi, Shirozake, Shirano, lan Maruko katon rutin saben wulan, lan tamu uga saben-saben teka.
Mangga seneng perang enom taunan!

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2022 Desember 6 (Jumuah)

Jadwal 18:00 diwiwiti (17:30 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Klub Rakugo Shimomaruko

Penampilan

Hikoichi Hayashiya
Tougetsuanhakushu
Maruko Reireisha

Tamu: Hiro Matsumoto

Perang enom
Kanehara Tei Maku
Momotsukian Kohaku

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2022/5Rebo, 11 Maret, 10:00 ~

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen * Pungkasan nomer sing direncanakake

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Foto Tougetsuanhakushu
Tougetsuanhakushu
Foto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Gambar pemain
Hiro Matsumoto

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, wis diganti dadi ora bisa mangan utawa ngombe.