Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko Mayuko Katakura Special Quintet

~ Proyek khusus ing Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

“Tantangan Kuintet Wanita”
Mayuko Katakura, piano jazz karo sensibilitas sugih, bakal Pesona sampeyan karo unit anyar!

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2022 April 6

Jadwal 18:00 diwiwiti (17:30 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (jazz)
Gambar pemain

Mayuko Katakura (Pf)

Penampilan

Mayuko Katakura (Pf)
Akiko Nakanishi (Tp)
Akane Ezawa (A.sax)
Yuka Konishi (Bs)
Rena Toshimitsu (Drs)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2022 April 5 (Rebo) 11:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen
Diskon Pungkasan [19:00 ~] 1,500 yen (mung yen isih kari ana kursi)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Mayuko Katakura (Pf)
Gambar pemain
Akiko Nakanishi (Tp)
Gambar pemain
Akane Ezawa (A.sax)
Gambar pemain
Yuka Konishi (Bs)
Gambar pemain
Rena Toshimitsu (Drs)

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar, kabeh kursi wis dilindhungi lan ora diidini mangan lan ngombe.