Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Koleksi musik film nostalgia JAZZ sore Minggu

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Minggu, 2022 Agustus 6

Jadwal 14: 00-16: 00
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

1,000 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance Kapasitas: 116 siswa SD lan ndhuwur
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing dina Rebo, 2022 Maret 5

Enquiries: Dewan Manajemen Ota Bunkanomori 03-3772-0770

informasi

Kanggo rincian, waca situs web Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeonjendhela liyane