Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Ditiliki Lagi"

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) aktif dadi kaligrafi kana wanita ing jaman Showa.Lan sadurunge seda, aku nulis "Matur suwun" lan tulisan sing apik banget.Tsuneko pancen wis ringkih banget amarga dheweke ora bisa nyekel sikat, nanging dheweke njupuk sing terakhir kanggo ngucapake matur nuwun marang kabeh wong.Kritikus Bunpei Tamiya (1937-2019) muji uripe Tsuneko minangka tukang nulis, kanthi ujar, "Ana prekara sing narik ati lan ora ngeculake minangka bukti yen ana manungsa sing jenenge Tsuneko Kumagai." ApaMinangka mengeti 30 taun pembukaan museum, sing dadi tonggak sejarah pungkasan taun iki, pameran iki nuduhake keunggulan Tsuneko, kayata "Matur suwun" lan "Happy Kouji" saka salah sawijining karya sing dianakake museum kasebut kanthi rasa syukur. bakal ngenalake buku sing dipilih kanthi tliti.

 Pameran iki bakal digawe karya Tsuneko, sing misuwur banget ing museum kasebut.Tsuneko disaranake dening gurune, Takakage Okayama (1866-1945), lan dipamerake ing pameran buku Taito Shodoin, organisasi kaligrafi utama nalika semana. Saliyane nampilake volume pemenang penghargaan "Tosa Diary (Volume Pertama) "(1933), adhedhasar model sing ditampa saka Takakage, dheweke sinau" Yorozu no Kotowa "(" Yorozu no Kotowa "(1933). 1971)," Tsuki no Ito Akaki "(1980), esai" Anak suket bantal " dipamerake ing pameran sing disponsori Asahi Shimbun saka 1986 kaligrafi kontemporer, lan "Takashikusa (purwaka)" sing dipamerake ing pameran Nitten ing taun-taun pungkasan. XNUMX) lan karya-karya agung Tsuneko bakal dipamerake ing sak papan.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

3 Juli (Sabtu) -November 7 (Selasa / liburan)

Jadwal XNUMX:XNUMX nganti XNUMX:XNUMX (mlebu nganti XNUMX:XNUMX)
Papan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Wong diwasa (umur 16 taun utawa luwih): 6 yen Anak (XNUMX taun utawa luwih): XNUMX yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur XNUMX taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Pemain / rincian kerja

Tsuneko Kumagai << Yorozu no Kotoha (Tsunakusa) >> 46 (Showa 1971) Kumpulan Aula Peringatan Tsuneko Kumagai, Ward Ota

お 問 合 せ

Panjadwal

Balai Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

Nomer telpon

03-3773-0123