Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Pameran Khusus Katsushika Hokusai "Telung Puluh Enem Pamanggih Tomitake" x Seni Venesine Ryuko Kawabata

 Kawabata Ryuko (1885-1960), pelukis gaya Jepang, misuwur amarga gayane nggayuh lukisan Jepang anyar lan nggambar ing layar gedhe kanthi sikat sikat dinamis.Saliyane, sawise perang, Ryuko uga nggarap subjek klasik lan nglumpukake Katsushika Hokusai "Telung puluh Enam Pandangan Tomitake".Ing pameran iki, "Angry Fuji" (1944) lan "Hataku" (1960), Ryuko nantang kanggo nyebutake komposisi "Yamashita Shiraame" ing "Telung puluh Enam Pandangan Tomitake" ing layar gedhe.Ing pameran iki, favorit Ryuko "Thirty-Six Views of Tomitake" bakal dipamerake sekaligus, uga klompok karya Ryuko sing nggambarake Gunung Fuji.
 Kajaba iku, pameran khusus "Sakura Fusuma" Tawaraya Sotatsu, sing asline diduweni dening Ryuko, dipamerake bebarengan karo karya kayata karya agung Ryuko "Kusa no Mi" (1931) lan "Ryukogaki" (1961). Ngenalake karya klasik sing terus semangat lan inovasi.
 Mangga nikmati karya agung Hokusai, sing saiki populer ora mung ing Jepang, nanging uga ing saindenging jagad, bebarengan karo karya layar gedhe Ryuko.

※大田区立龍子記念館は、展示替え作業などのため令和3年8月16日~9月3日まで休館します。9月4日からは、コラボレーション企画展「川端龍子vs.高橋龍太郎コレクション ―会田誠・鴻池朋子・天明屋尚・山口晃―」を開催します。

Acara sing gegandhengan

Sajrone sesi "Tur Museum Panas OtaWis dicekel.
Papat museum lan galeri seni ing Ota Ward (museum lokal, Museum Omori Nori, Balai Peringatan Ryuko, lan Balai Peringatan Katsumi Boat) bakal nampilake demonstrasi cap lan foto sing nggawe karakteristik saben museum paling gedhe. Aku bakal nindakake.
Mangga njupuk kesempatan iki kanggo seneng ngunjungi museum ing Ota Ward.
Kanggo rincian, priksa rincian saka URL ing ngisor iki.https://www.city.ota.tokyo.jp/seikatsu/manabu/4kan_renkei/index.htm

NTT
Pameran iki uga dikenalake ing situs "Digital x Hokusai [Breakdown] warisan teknologi lan inovasi Hokusai VS Hiroshige Mi".

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

3 April (Sat) -7 Juli (Sun), taun kaping 17 Reiwa

Jadwal 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
Papan Aula Peringatan Ryuko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Wong diwasa (umur 16 taun utawa luwih): 500 yen Anak (6 taun utawa luwih): 250 yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur 65 taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Pemain / rincian kerja

Katsushika Hokusai "Telung Puluh Enem Ndeleng Tomitake"
Katsushika Hokusai "Telung Puluh Enem Pamanggih Tomitake Kanagawa Okinami Ura", Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Katsushika Hokusai "Telung puluh enem Pemandangan Tomitake, Angin Apik, Hawa Esuk", Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Hataku" 1960, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Angry Fuji" 1944, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Woh Suket" 1931, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko
Den Tawaraya Sotatsu "Sakura Fusuma" Udakara 1624-43, Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko

お 問 合 せ

Panjadwal

Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

Nomer telpon

03-3772-0680