Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Seneng tembung ing alas

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Rebo, 2021 Juli 8

Jadwal 10: 00-11: 45
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Liyane (Liyane)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

200 yen

Cathetan

* Lotre, sistem aplikasi advance

Kapasitas: 50 wong
Tenggat wektu aplikasi: Kudu teka ing 2021 Juli 7

Enquiries: Dewan Manajemen Ota Bunkanomori 03-3772-0770

informasi

Kanggo rincian, waca situs web Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.

Homepage Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeonjendhela liyane