Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Pameran karya "Minangka lintang raksasa anyar ing jaman pameran lembaga Kawabata Ryuko"

 Ryuko Kawabata (1885-1966) muncul dadi pelukis gaya Jepang kanthi njupuk semangat Tenshin Okakura lan pameran ing Revival Nihon Bijutsuin (pameran lembaga) sing dihidupake maneh dening Taikan Yokoyama lan liya-liyane. Wis wayahe. Sawise menang hadiah pertama ing Pameran Institusi Rekonstruksi kaping 1915 ing taun 2, dheweke disaranake karo wong sing padha taun ngarep, lan Ryuko narik perhatian minangka pelukis sing bakal teka lan diarani "lintang raksasa anyar ing panggung lukisan" .
 Ing pameran iki, Ryuko dadi pelukis gaya Jepang lan nggambar "persimpangan kereta api" pertama (disimpen ing museum ing taun 1914). Nanging, karya era pameran institusi Ryuko sing dianakake museum nganti taun 1928, nalika dheweke mundur saka lembaga kasebut pameran, bakal dipamerake sekaligus.
 "Aun" (1918), sing nggambarake rong singa kanthi stroke sikat wani sing kebak pemuda, "Shirahi Yume" (1919), sing negesake kanthi kuat gaya Barat, lan "Fire", sing nyebabake produksi layar amba. Saliyane karya kayata "Life" (1921), trilogi layar gedhe "Rasul Gyosan" (14), "Ichiten Gomochi" (1926), lan "Kamihen Daibosatsu" (1927), sing nyimpulake 1928 -musik pameran lembaga kasebut. Mangga mirsani produksi lukisan Jepang sing ambisi Ryuko ing abad pertengahan liwat karya kayata taun XNUMX)

* Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko bakal ditutup wiwit tanggal 3 Juli nganti 7 Juli, taun kaping 5 ing Reiwa amarga kerja pengganti pameran. Wiwit tanggal 7 Juli, pameran khusus "Katsushika Hokusai" Telung puluh enem Pamirsaan Venue Art Tomitake x Ryuko Kawabata bakal dianakake.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

3 April (Sat) -4 Juli (Sun), taun kaping 3 Reiwa

Jadwal 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
Papan Aula Peringatan Ryuko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Wong diwasa (umur 16 taun utawa luwih): 6 yen Anak (XNUMX taun utawa luwih): XNUMX yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur XNUMX taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Pemain / rincian kerja

Kawabata Ryuko "Aun" 1918, Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Kawabata Ryuko "Daydream" 1918, Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Kawabata Ryuko "Fire" 1921, Koleksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata << Cagar Alam Rasul >> 1926, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Ichiten Gomochi" 1927, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko

お 問 合 せ

Panjadwal

Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

Nomer telpon

03-3772-0680