Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club kaping 28 [Pungkasan nomer sing direncanakake]Sugeng Sugeng Riyadi 2 wulan! Jazz Day "Norio Maeda Legacy Night"

"Shimomaruko JAZZ Club", sing diwiwiti wulan September 1993, nganakake festival ulang taun saben wulan September!
Ing taun iki, kanthi irah-irahan "Latin Day" lan "Jazz Day", kita bakal nggawa sampeyan pesona jazz lan Latin sajrone rong dina!

(Dina XNUMX) Klik ing kene kanggo rincian babagan Dina Latin "Viva Música Latina!"

* Kinerja iki ora mbukak kanggo siji kursi ing ngarep, mburi, kiwa lan tengen, nanging adhedhasar woro-woro kahanan darurat, bakal didol kanthi 1% kapasitas kanggo wektu kasebut.
* Kanggo nyegah panyebaran penyakit nular, baris ngarep lan sawetara kursi ora bakal didol.
* Yen ana pangowahan syarat sing nyepeng acara miturut panjaluk Tokyo lan Ota Ward, kita bakal ngganti wektu wiwitan, nundha penjualan, nemtokake wates ndhuwur jumlah pengunjung, lsp.
* Mangga dipriksa informasi paling anyar ing kaca iki sadurunge dikunjungi.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2021 Maret 9

Jadwal 17:30 diwiwiti (16:45 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Kinerja (jazz)
Penampilan

Yukari Ito (Vo)
Machiko Watanabe (Vo)
Carol Yamazaki (Vo)
Mari Momoi (Vo)

[Tanaka Chord Super Septet]

Suara netralisasi Ta (Pf)
Yoshihiko Hosono (Gt)
Takayo Inagaki (Drs)
Shinichi Kato (Wb)
Yasushi Takahashi (T.Sax)
Ryuichi Takase (Tp)
Yoshiaki Hashimoto (Tb)

[Houri Inami lan Big Band of Rogues]

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pungkasan nomer sing direncanakake

4,000 yen saben dina * (Dina XNUMX) Dina Latin "Viva Música Latina!" Bisa dituku
Tiket 2 dina 7,600 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Yukari Ito (Vo)
Gambar pemain
Machiko Watanabe (Vo)
Gambar pemain
Carol Yamazaki (Vo)
Gambar pemain
Mari Momoi (Vo)
Gambar pemain
Suara netralisasi Ta (Pf)

informasi

Sponsor

Kedutaan Besar Kuba ing Jepang
Kedutaan Besar Republik Dominika ing Jepang