Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club kaping 28 Sugeng Sugeng Riyadi 2 wulan! Dina Latin "Viva Música Latina!"

"Shimomaruko JAZZ Club", sing diwiwiti wulan September 1993, nganakake festival ulang taun saben wulan September!
Ing taun iki, kanthi irah-irahan "Latin Day" lan "Jazz Day", kita bakal nggawa sampeyan pesona jazz lan Latin sajrone rong dina!

Video PV saka penampilan "Ken Morimura Special" lan "Chica Boom" saiki kasedhiya ing YouTube resmi!Sampeyan bisa ndeleng saka kolom informasi sing gegandhengan ing sisih ngisor kaca.

(Dina 2) Klik ing kene kanggo rincian babagan Jazz Day "Norio Maeda Legacy Night"

* Kinerja iki ora mbukak kanggo siji kursi ing ngarep, mburi, kiwa lan tengen, nanging adhedhasar woro-woro kahanan darurat, bakal didol kanthi 1% kapasitas kanggo wektu kasebut.
* Kanggo nyegah panyebaran penyakit nular, baris ngarep lan sawetara kursi ora bakal didol.
* Yen ana pangowahan syarat sing nyepeng acara miturut panjaluk Tokyo lan Ota Ward, kita bakal ngganti wektu wiwitan, nundha penjualan, nemtokake wates ndhuwur jumlah pengunjung, lsp.
* Mangga dipriksa informasi paling anyar ing kaca iki sadurunge dikunjungi.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Desember 9 (Jumuah)

Jadwal 18:00 diwiwiti (17:15 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Kinerja (jazz)
Penampilan

[Ken Morimura Khusus]

Ken Morimura (Pf)
Tetsuo Koizumi (Bs)
Shu Inami (Perc)
Satoshi Fujii (Drs)
Luis Valle (Tp)
Satoshi Sano (Tb)

[Chika Boon]

Keiko Shimura (Vo)
Azusa Morimura (Pers)
Kaoru Sakaguchi (Bs)
Kaori Ono (Perc)
Satoko Yamamoto (Tb)

[Bom pusat 252tal]

Miho Soyama (Perc)
Yusuke Noguchi (Tp)
Shiori Tanabe (T.Sax)
Naomichi Shimada (Tb)
Kei Hatakeyama (Pf)
Naoki Daddy (Bs)
MiMi (Drs)

[Houri Inami lan Big Band of Rogues]

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * (Dina 2) Dina Jazz "Norio Maeda Legacy Night" wis ngrampungake nomer sing direncanakake

4,000 yen saben dina
Tiket 2 dina 7,600 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Ken Morimura (Pf)
Gambar pemain
Luis Valle (Tp)
Foto Shu Inami
Shu Inami (Perc)
Gambar pemain
Keiko Shimura (Vo)

informasi

Sponsor

Kedutaan Besar Kuba ing Jepang
Kedutaan Besar Republik Dominika ing Jepang