Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub Rakugo Shimomaruko [Ganti wektu nyekel]Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka

Hikoichi, Shirozake, Shirano, lan Maruko katon rutin saben wulan, lan tamu uga saben-saben teka.
Mangga seneng perang enom taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Babagan owah-owahan wektu kinerja

Kita mutusake ngganti wektu cekelan kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.Nyuwun sewu amarga ana rasa nyusahake, lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.

【Wektu mbukak】
(Sadurunge diganti) 18:30 diwiwiti (18:00 mbukak)
(Sawise diganti) 17:30 diwiwiti (17:00 mbukak)

* Kanggo sementara, pagelaran mbesuk bakal dianakake sawise ganti.

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Desember 8 (Jumuah)* Elinga wektu nyekel.

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)17:30 diwiwiti (17:00 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Klub Rakugo Shimomaruko

Penampilan

Tougetsuanhakushu
Shirano Tatekawa

Tamu: Moro Morooka

Perang enom
Sanyutei Aomori
Tachikawa caulking

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: Senin, 2021 Agustus 8 wiwit 2:10

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Foto Tougetsuanhakushu
Tougetsuanhakushu
Foto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Moro Morooka

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis ditetepake lan mangan lan ngombe diganti.