Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

[Penundaan kinerja]Konser Chorus Kastil Anak Pesen Swara saka bocah

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

5 Mei (Sun)

Jadwal Kinerja awan Diwiwiti 15:00 Pungkasan 16:30
Kinerja wengi Mulai 18:30 Pungkasan 20:00
* Opening 45 menit sadurunge wiwitan pagelaran.
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

2,500 yen

* Mbayar nganti 3 taun luwih

* Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang

お 問 合 せ

Panjadwal

Korporat Kastil Anak sing nirlaba sing ditemtokake

Nomer telpon

03-6712-5943