Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Musik kamar sore

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

6 Mei (Sun)

Jadwal Mulai 14:00
Dijadwalake rampung jam 15:50
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Transfer maju 4,000 yen

Umum yen 5,000 yen dina kasebut

Siswa dina 2,000 yen

Kabeh kursi gratis

* Ora mlebu ing umur 3 taun

お 問 合 せ

Panjadwal

Pesta kenikmatan musik (sekretariat konser)

Nomer telpon

090-4010-0156