Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Orkestra Est 4.5

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

5 Mei (Sun)

Jadwal Mulai jam 13:30
Pungkasan jam 16:00
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (orkestra)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang 1,000 yen

* Winates kanggo pihak sing gegandhengan

 

お 問 合 せ

Panjadwal

Orchestra Est (Mizushima sing tanggung jawab)

Nomer telpon

080-3121-3024