Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Musik Kamar Modern Pasifik Fauré Piano Quartet No. XNUMX lan liya-liyane

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Rebo, 5 Desember

Jadwal Mulai 19:00
Pungkasan 20:40 [Ganti wektu pungkasan]
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (konser)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Adol luwih dhisik 3,500 yen

4,000 yen dina

Kabeh kursi gratis

お 問 合 せ

Panjadwal

Pacificmodern (Yamashita sing tanggung jawab)

Nomer telpon

03-5748-7010