Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Drama recitation "Tower of Shimamori"

Asli: Film "Menara Shimamori" Michio Kashiwada Takumi Igarashi

Skenario: Shintaro Mitani

Direktur Musik: Satoshi Okamura

Diproduksi lan disutradarai dening Hiroto Tachibana Yusuke Miyawaki

 

 

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Selasa, 2021 November 6

Jadwal Kinerja awan Bukak 12: 00 Miwiti 13:00 Pungkasan 14:30
Kinerja wengi Bukak 16:00 Mulai 17:00 Pungkasan 18:30
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (Liyane)

Penampilan

Kei Takashiro Kairi Hokusho Mimi Maihane / Hiroto Tachibana Satoshi Okamura

Informasi tiket

Informasi tiket

Setu, 2021 Mei 5 wiwit 15:10 esuk

Rega (kalebu pajak)

Diakoni (kalebu pajak) Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang 7 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Kantor sales

e +jendhela liyane

Tiket Piajendhela liyane

Tiket Lawsonjendhela liyane

informasi

Disponsori dening: Komite Produksi Film "Shimamori no Tou" (Shimotsuke Shinbun / Kobe Shimbun / Ryukyu Shimbun / Okinawa Times / Gambar Cepet / Badai / Televisi Matahari / Mainichi Shimbun / Televisi Tochigi / Percetakan Umum Inoue)
Kerja sama: Promosi Oscar, Hiburan Shochiku, Kantor Kairi Hokusho (kanthi urutan abjad)

お 問 合 せ

Panjadwal

Diprodhuksi lan disponsori dening: Koran Mainichi

Nomer telpon

Enquiries babagan pagelaran 03-3212-0804 (Dina kerja 10: 00-18: 00) Kantor Pusat Bisnis Newsich Mainichi / Enquiries babagan tiket 0570-00-3337 (Minggu 12: 00-15: 00) Promosi Sunrise Tokyo