Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

KONVERT AKUUSTIK IRVING KOJI

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 taun 5 sasi 22 Tanggal

Jadwal 13: 30-15: 30
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Adol sadurunge 4,500 yen

5,000 yen dina

Pangiriman 3,000 yen

お 問 合 せ

Panjadwal

IRVING KOJI Music Office

Nomer telpon

090-2318-4735