Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Aula Peringatan Kumagai Tsuneko, Pameran Ota Ward Kana no Mi "Fokus karo Pujangga abad pertengahan kaping 1 sing tresna marang papat musim ing Jepang"

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) seneng patang musim ing Jepang lan nggawe buku adhedhasar puisi puisi abad pertengahan sing dipimpin Fujiwara no Teika.Tsuneko mamerake "Fujiwara no Teika Kashu" ing Pameran Taito Shodoin kaping 6 lan nampa hadiah istimewa.Nalika ngasilake karya kasebut, Tsuneko latihan bola-bali, kanthi ujar, "Aku narik satus puisi waka, sing luwih disenengi tinimbang geguritan Teika, lan saben dina dak tulis."Fujiwara no Teika minangka pujangga wiwit pungkasan jaman Heian nganti wiwitan jaman Kamakura, lan minangka salah sawijining pemenang "Shin Kokin Wakashū", koleksi puisi Jepang dening Kaisar Go-Tobain. Wiwit madege Kamakura Shogunate, puisi wakaf Saigyo lan Kamo no Chomei dipilih dadi "Shin Kokin Wakashū" amarga masarakat aristokrat mudhun.

 Ing pameran iki, saliyane "Dina Izuru" (udakara taun 1936) ing "Fujiwara no Teika Utashu" sing ditulis dening Tsuneko, nalika Fujiwara no Tadamichi metu saka omah kasebut, Akiko Fujiwara bakal diwenehi kostum kanggo ngganti klambi wiwit musim semi nganti musim panas. " Karagi "(taun produksi ora dingerteni), sing nggambarake perasaane, lan" Tsukuni "(1965), sing nggresah ing alas mangsa salju ing ngendi Saigyo wis ganti kabeh saka pemandangan musim semi Settsu, kalebu ing" Shin Kokin Wakashū ". Kita bakal nuduhake karya Tsuneko sing nulis puisi Jepang.Kajaba iku, Saigyo, sing dadi pandhita, nulis babagan urip ing desa gunung, "Yamadera" (1970), lan Kamo no Chomei, sing pensiun ing taun-taun pungkasan, nulis wiwitan "Hojoki", sawijining puisi babagan kekirangan jagad. Mangga nikmati puisi melankolis sing ditulis dening Tsuneko, kayata "(1975)", sing ditembangake dening pujangga abad pertengahan miturut patang musim ing Jepang.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

3 Januari (Sat) -April 4 (Sun), taun kaping 17 Reiwa

Jadwal XNUMX:XNUMX nganti XNUMX:XNUMX (mlebu nganti XNUMX:XNUMX)
Papan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Wong diwasa (umur 16 taun utawa luwih): 6 yen Anak (XNUMX taun utawa luwih): XNUMX yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur XNUMX taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Pemain / rincian kerja

tsuneko_yukukahano_hp
Tsuneko Kumagai 《Yukukahano (Hojoki)》 1975 Koleksi Balai Peringatan Tsuneko Kumagai, Ota Ward

お 問 合 せ

Panjadwal

Balai Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

Nomer telpon

03-3773-0123