Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Workshop Musik Festa <Summer> [Pungkasan nomer sing direncanakake]Bakal Nembang? ~ Wiwit 0 taun nganti diwasa ~ Ayo golek jagad anyar kanthi musik

Awak sing luwes lan swara santai.Temokake anyar kanthi nyanyi lan nari!
Para pamula lan pengulang olèh sambutan! !!

"Lokakarya Musik" ing Tokyo Bunka Kaikan lair saka kepinginan supaya "Aku pengin supaya akeh wong bisa seneng ngrasakake musik kanthi luwih gampang."Lokakarya iki, sing bisa melu, sapa wae saka bocah nganti diwasa, minangka program pendhidhikan partisipatif sing nyengkuyung kreativitas lan kerja sama liwat musik nalika ngalami rasa seneng musik sing ngluwihi genre.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2021 Maret 07

Jadwal 14: 30-15: 30 (14: 00-14: 30 resepsi)

* Resepsi ruangan pameran
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kuliah / Lokakarya (Liyane)
Foto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Leaflet PDFPDF

Penampilan

Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan
Ryoko Inagaki (joget)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

* Tanggal rilis bisa diganti gumantung karo status infeksi virus corona anyar.
 Yen ana pangowahan, kita bakal menehi informasi babagan Tokyo Bunka Kaikan lan situs web kita.

Resepsi resepsi telpon 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, saben resepsi jendela / telpon wiwit jam 14:00 wiwit tanggal reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Ota Ward Hall Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Rega (kalebu pajak)

550 yen * Pungkasan nomer sing direncanakake

* Ora ana tiket sing ana gandhengane

Cathetan

Target

X NUM X taun utawa luwih lawas
* 20 taun utawa luwih uga bisa melu

Kapasitas

Udakara 15 wong

Pandhuan muter

Layanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)
* Undhangan gratis kanggo wong sing umure luwih saka 65 taun.Mangga deleng situs web Tokyo Bunka Kaikan kanggo aplikasi.

Homepage Tokyo Bunka Kaikanjendhela liyane

Babagan partisipasi ing bengkel (priksa manawa diwaca)PDF

Pemain / rincian kerja

Foto Yukako Takada
Yukako Takada (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Akiko Watanabe
Akiko Watanabe (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Ryoko Inagaki
Ryoko Inagaki (joget)

informasi

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo kanggo Sejarah lan Budaya Pusat Budaya Tokyo / Dewan Kesenian Tokyo

Kerja sama

Yamaha Music Japan Co., Ltd.

Sponsor

Kedutaan Besar Portugal

Dewan Pendhidhikan Taito Ward

Grant

Agensi Subsidi Promosi Seni Budaya Budaya Budaya (Proyek Promosi Peningkatan Fungsional kanggo Bioskop, Aula Konser, lsp) | Dewan Kesenian Jepang