Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub Rakugo Shimomaruko [Pungkasan nomer sing direncanakake]Hikoichi, Tamu Shirozake: Karoku Yanagiya

Hikoichi, Shirozake, Shirano, lan Maruko katon rutin saben wulan, lan tamu uga saben-saben teka.
Mangga seneng perang enom taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Rilis tanggal lan wektu rilis

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kita mutusake ngganti tanggal rilis lan wektu kanthi cepet.Nuwun sewu amarga ana gangguan iki, lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.

【Tanggal rilis】
(Sadurunge diganti) 2021 Mei 5 (Rebo) 12:10-
(Sawise diganti) 2021 Juni 6 (Selasa) 1:10 ~

* Pagelaran mbesuk bakal didol tanggal 1 wulan acara kanggo sementara.

【Wektu mbukak】
(Sadurunge diganti) 18:30 diwiwiti (18:00 mbukak)
(Sawise diganti) 17:30 diwiwiti (17:00 mbukak)

* Kanggo sementara, pagelaran mbesuk bakal dianakake sawise ganti.

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Desember 6 (Jumuah)* Elinga wektu nyekel.

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak) 17:30 diwiwiti (17:00 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Klub Rakugo Shimomaruko

Penampilan

Hikoichi Hayashiya
Tougetsuanhakushu
Tamu: Karoku Yanagiya

Perang enom
Sanyutei Hogetsu
Kiyohiko Hayashiya

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis:2021 Mei 5 (Rebo) 12:10- 2021 Juni 6 (Selasa) 1:10-

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen * Pungkasan nomer sing direncanakake

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Foto Tougetsuanhakushu
Tougetsuanhakushu
Yanagiya Karoku

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis ditetepake lan mangan lan ngombe diganti.