Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub Rakugo Shimomaruko [Pangowahan wektu nyekel / pungkasan nomer sing direncanakake]Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Dansho Tatekawa

Hikoichi, Shirozake, Shirano, lan Maruko katon rutin saben wulan, lan tamu uga saben-saben teka.
Mangga seneng perang enom taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <May> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Dansho Tatekawa Wara-wara pangowahan wektu kinerja lan pengembalian dana

Amarga ekstensi kahanan darurat nganti 5 Mei, wektu ditahan wis diganti kanthi cepet kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.Nyuwun pangapunten kanthi tulus amarga ana rasa ora nyaman sing ditindakake para pelanggan.Kita bakal mbalekake rega tiket menyang pelanggan sing ora trep.Yen sampeyan pengin mbalekake, hubungi pitakon ing ngisor ikiNganti dina Kemis, 5 MeiHubungi kita

[Ganti wektu]
(Sadurunge ganti) Mulai 18:30 nganti pungkasan 20:50 (Bukak 18:00)
(Sawise diganti) Mulai 17:30 nganti pungkasan 20:00 (Bukak 17:00)

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Desember 5 (Jumuah)

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak) 17:30 diwiwiti (17:00 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Klub Rakugo Shimomaruko

Penampilan

Hikoichi Hayashiya
Shirano Tatekawa
Maruko Reireisha
Tamu: Dansho Tatekawa

Perang enom
Sanyutei Ponta
Hayashiya Yamahiko

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 4 (Rebo) 14:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pungkasan nomer sing direncanakake
2,500 yen (rega online: 2,370 yen)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

* Diskon online bakal dipungkasi tanggal 2021 Mei 5 (Rebo).

Pemain / rincian kerja

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Foto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Foto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Dansho Tatekawa
Dansho Tatekawa

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis ditetepake lan mangan lan ngombe diganti.
Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, konten kinerja kayata wektu nahan bisa diganti.