Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko [Ganti wektu ditahan lan tanggal rilis]Yoshikazu Kishi lan bocah-bocah lanang sing lucu

~ Proyek khusus ing Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

Kita bakal ngirim koleksi karya modern.

◆ Shimomaruko JAZZ Club <Juni> Yoshikazu Kishi lan Anak-Anak Swing Nyenengake Babagan perubahan tanggal rilis lan wektu kinerja

Amarga ekstensi kahanan darurat nganti 5 Mei, tanggal rilis lan wektu ditahan bakal diganti kanthi cepet kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.Nyuwun sewu amarga ana rasa nyusahake, lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.

【Wektu mbukak】
(Sadurunge ganti) Mulai 18:30 nganti pungkasan 20:30 (Bukak 18:00)
(Sawise diganti) Mulai 18:00 nganti pungkasan 20:00 (Bukak 17:30)

* Kanggo sementara, pagelaran mbesuk bakal dianakake sawise ganti.

【Tanggal rilis】
(Sadurunge diganti) 2021 Mei 5 (Rebo) 12:10-
(Sawise diganti) 2021 Juni 6 (Selasa) 1:10 ~

* Pagelaran mbesuk bakal didol tanggal 1 wulan acara kanggo sementara.

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Rebo, 2021 Agustus 6* Elingi tanggal lan wektu acara kasebut.

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)18:00 diwiwiti (17:30 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Foto pemain

Yoshikazu Kishi (Tp)

Penampilan

Yoshikazu Kishi (Tp)
Jun Kondo (Sax)
Kenji Nishiyama (Tb)
Suara netralisasi Ta (Pf)
Hiroshi Wada (Bs)
Takayo Inagaki (Drs)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis:2021 Mei 5 (Rebo) 12:10- 2021 Juni 6 (Selasa) 1:10-

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen
Diskon Pungkasan [19:00 ~] 1,500 yen (mung yen isih kari ana kursi)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Foto pemain
Yoshikazu Kishi (Tp)
Jun Kondo (Sax)
Gambar pemain
Kenji Nishiyama (Tb)
Gambar pemain
Suara netralisasi Ta (Pf)
Foto Hiroshi Wada
Hiroshi Wada (Bs)
Foto Takayo Inagaki
Takayo Inagaki (Drs)

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis dilindhungi undhang-undhang, panganan lan omben ora diidini, lan sistem kasebut wis diganti kabeh.