Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko [Pembatalan kinerja]Unit khusus NORA

~ Proyek khusus ing Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

"Band Rencana Latinisasi Ota Ward" sing dipimpin dening DIVA "NORA" saka kabeh penjuru jagad saiki kasedhiya!

◆ Shimomaruko JAZZ Club <Muga> Kabar Pembatalan Kinerja Unit Khusus NORA * Dianyari tanggal 5/5

Babagan kinerja "Shimomaruko JAZZ Club <May> Unit Khusus NORA" sing dijadwalake kanggo tampil ing Ota Ward Plaza Hall Kecil dina Kamis, 5 Mei, siji pemain bakal dadi Coronavirus anyar. Amarga curiga minangka kontak raket, kita bakal mbatalake kinerja nalika nimbang keamanan lan keamanan para pelanggan, pemain lan staf.

Nyuwun sewu kanthi tulus amarga ana rasa ora nyaman sing ditindakake kanggo kabeh wong sing ngarep-arep kinerja kasebut.
Kita uga njaluk ngapura amarga telat nyedhiyakake informasi, lan njaluk pangerten lan kerja sama.

Pembayaran maneh tiket bakal diumumake mengko.Coba enteni nganti sawetara informasi teka.

Kita bakal terus nindakake langkah-langkah sing nglawan penyakit infeksi virus corona anyar lan ngupayakake nindakake kinerja sing aman lan aman. Kita ngormati pangerten lan kerja sama sampeyan.

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2021 April 5

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak) 18:00 diwiwiti (17:30 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Foto NORA

NORA (Vo)

Penampilan

NORA (Vo)
Satoshi Sano (Tb, Fl)
Ryuta Abiru (Pf)
Tetsuo Koizumi (Bs)
Yoshiro Suzuki (Drs)
Shu Inami (Perc)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 4 (Rebo) 14:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Kinerja dibatalake
2,500 yen (rega online: 2,370 yen)
Diskon Pungkasan [19:30 ~] 1,500 yen (mung yen isih kari ana kursi)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Diskon online bakal diwiwiti tanggal 2021 Mei 5 (Rebo).

Pemain / rincian kerja

Foto NORA
NORA (Vo)
Foto Satoshi Sano
Satoshi Sano (Tb, Fl)
Gambar Ryuta Abiru
Ryuta Abiru (Pf)
Foto Tetsuo Koizumi
Tetsuo Koizumi (Bs)
Foto Suzuki Yoshiro
Yoshiro Suzuki (Drs)
Foto Shu Inami
Shu Inami (Perc)

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis dilindhungi undhang-undhang, panganan lan omben ora diidini, lan sistem kasebut wis diganti kabeh.
Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, konten kinerja kayata wektu nahan bisa diganti.