Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Konser awan minggu kerja dening pianis sing bakal teka mbesuk [Pungkasan nomer sing direncanakake]Konser Aplico Lunch Piano Vol.65 Nozomi Sakamoto

* Kinerja iki minangka kinerja transfer tanggal 2020 Mei 5 (Kamis).

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Oktober 5 (Jumuah)

Jadwal 12:30 diwiwiti (12:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Foto Nozomi Sakamoto

Nozomi Sakamoto

Pagelaran / kidung

M. Ravel: Jeux d'eau
F. Chopin: Waltz Op.42 ing jurusan flat
F. Chopin: Nocturne Op.48-1 ing C minor
F. Chopin: Ballade Nomer 1 Op.23 ing G minor
R. Schumann-List: Pengabdian S.566
F. Schubert-List: 12 lagu saka S.558 Ave Maria
F. Dhaptar: Totentanz S.525

* Lagu bisa diganti.Tulung dicathet.

Penampilan

Nozomi Sakamoto

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal wiwitan reservasi telpon: 2021 April 4 (Rebo) 14:10 -

Resepsi resepsi telpon 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, saben resepsi jendela / telpon wiwit jam 14:00 wiwit tanggal reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Ota Ward Hall Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pungkasan nomer sing direncanakake
Masuk gratis (mung kasedhiya ing lantai 1)

* Pesenan dibutuhake
* Diakoni bisa nganti 4 taun utawa luwih

Cathetan

Kapasitas

Jeneng 400

Pemain / rincian kerja

Foto Nozomi Sakamoto
Nozomi Sakamoto
Lair ing prefektur Ehime, manggon ing Ota Ward.Sawise lulus saka Universitas Seni Musik Tokyo, dheweke lulus saka Universitas Seni Tokyo.Juara Kompetisi Pitina Piano kaping 18 sing nomer loro, dianugerahi Panjaluk Turnamen Nasional kelas 21.Dipilih ing Turnamen Osaka SMP Sekolah Menengah Umum Sekolah Ke-53.Papan nomer loro ing Kompetisi Piano Petrov kaping 10.Kompetisi Piano Artis Muda Kelas 2 G Group Silver Award (ora oleh penghargaan emas).Lulus ing Divisi Opera Audisi Pianis Audisi Pianis Asosiasi Tokyo Internasional kaping 26.Audisi Pendatang Anyar sing Anyar ing Oikawa Musik 11th Newcomer Award.Debut recital solo umure 44 taun.Pertunjukan kaping telu ing Jepang lan Polandia kanthi Orkestra Kamar Krakow Nasional Polandia sing dianakake dening Laurent Bader.Pertunjukan karo Geidai Philharmonia ing Konser Esuk Sogakudo nalika mlebu universitas. Pertunjukan ing konser gabungan ing Weill Recital Hall ing New York taun 13.Dheweke wis sinau piano ing sangisore Hiromi Nishiyama, Mutsuko Fujii, lan Shinnosuke Tashiro, lan Solfege ing sangisore Yuko Inoe lan almarhum Hatsuko Nakamura.Saiki, nalika nindakake macem-macem kegiyatan kinerja kayata konser salon, konser wong tuwa, pagelaran, lan liya-liyane, utamane ing Ehime lan Tokyo, dheweke uga fokus mulang generasi mudha ing kelas piano sing diadegake ing pendhapa.