Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Workshop Musik Festa <Summer> Konser Kanca Laut-Rahasia Kothak Bandha Misterius- ~ Wiwit 0 taun nganti diwasa ~ Ayo golek jagad anyar kanthi musik

Gabung karo kanca-kanca ing segara kanggo mbukak peti harta karun ing jagad iki!

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Desember 7 (Jumuah)

Jadwal Start 13:00 diwiwiti (12:30 mbukak)
② Mulai jam 15:30 (Bukak jam 15:00)
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Penampilan

Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis umum: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

* Tanggal rilis bisa diganti gumantung karo status infeksi virus corona anyar.
 Yen ana pangowahan, kita bakal menehi informasi babagan Tokyo Bunka Kaikan lan situs web kita.

Resepsi resepsi telpon 03-3750-1555

* Yen sampeyan pengin tuku kanthi 3 kursi utawa luwih, mangga tuku liwat telpon utawa ing konter. (Meja resepsi mbukak wiwit jam 14:00 ing tanggal wiwitan reservasi)

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
550 yen

* Mangga tuku tiket kanggo kanca (siswa SMP utawa luwih)
* Nyegah ngunjungi nganggo kereta dorong.

Cathetan

Target

6 wulan nganti 6 taun (bocah prasekolah)
* Partisipasi bocah-bocah prasekolah dibutuhake kanggo kanca (siswa SMP lan ndhuwur)
* Kalorone ① lan ② kanggo bocah-bocah prasekolah, nanging ② terbuka kanggo siswa sekolah dhasar mung kanggo wong diwasa.

Kapasitas

Udakara 200 wong saben wektu

Informasi agensi tiket

Layanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)

Babagan partisipasi ing bengkel (priksa manawa diwaca)PDF

Pemain / rincian kerja

Foto Emi Isono
Emi Isono (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Oto Sakurai
Oto Sakurai (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto tetenger Sakurai
Shiori Sakurai (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Ayako Noguchi
Ayako Noguchi (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Foto Nobutaka Yoshizawa
Nobutaka Yoshizawa (Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)

informasi

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo kanggo Sejarah lan Budaya Pusat Budaya Tokyo / Dewan Kesenian Tokyo