Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

DRUM TAO 2021 "Lampu" panggung anyar

"DRUM TAO" minangka klompok hiburan drum Jepang sing apik banget sing wis tampil ing 26 kutha ing 500 negara ing saindenging jagad lan duwe pamirsa luwih saka 800 yuta.Kita bakal ngatur tahap anyar ing taun iki!

◆ ご 注意

Ing wiwitan penjualan, 50% kursi diwenehake saben rong kursi, nanging gumantung karo kahanan infeksi korona mbesuk, ana kemungkinan kursi kasebut bakal dipindhah menyang kursi sabanjure lan kursi kosong bakal didol.Matur nuwun kanggo pangerten.

* Kanggo kursi kursi roda, coba reservasi langsung ing Sunrise Promosi Tokyo.

[Kontak]
Promosi Sunrise Tokyo 0570-00-3337 (12: 15 nganti XNUMX:XNUMX dina kerja)

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Februari 7 (Sun)

Jadwal 15:30 wiwitan (15:00 mbukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Penampilan

TAUM DRUM

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis umum: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Ora mlebu ing umur 6 taun
8,000 yen

Cathetan

Informasi agensi tiket

Tiket Pia (kode P: 504-741)

Tiket Lawson (kode L: 33874)

Eplus

informasi

Panjadwal

Tao Hiburan

Promosi Sunrise Tokyo

ぴあ

(Yayasan gabung karo kepentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Perencanaan / produksi

Tao Hiburan